Pagina's

woensdag 18 januari 2012

2012 - 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland Turkije

Turkije en Nederland gaan 400 jaar diplomatieke betrekkingen vieren


Zakendoen in Turkije

Uit diverse contacten met vertegenwoordigers in Turkije, blijkt dat voor het zakendoen in Turkije de relatie heel goed moet zijn voordat de handel in beeld komt. Voor Nederland liggen er grote kansen voor het exporteren van kennis; Turkije zoekt partners om samen nieuwe markten buiten Turkije te openen en kan daarmee voor Nederlandse bedrijven een springplank naar nieuwe markten zijn.
U kunt meer informatie en nieuws terugvinden op de website van  www.werkeninturkije.blogspot.com. De activiteiten en initiatieven die in het kader van de viering van de 400-jaar bestaande diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije worden gepubliceerd via deze site.
De activiteiten rond de viering zullen grotendeels plaatsvinden tussen maart en oktober 2012. 
Speciaal voor de activiteitieten in Istanbul refereer ik u naar de site http://www.hollandfestival.org/

Een zware Turkse handelsmissie zal naar Nederland gaan, tijdens het bezoek van de Turkse president Gül ter ere van de viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen in 2012. Uiteraard zullen er ook diverse handelsmissies vanuit Nederland naar Turkije georganiseerd worden. 
Succesvol zaken doen in Turkije. ... Aarzel niet om in een vroeg stadium een goede advocaat in de arm te nemen. Liefst natuurlijk iemand die de Nederlandse en Turkse Rechtssysteem en taal machtig is en tevens op de hoogte is van vennootschapsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, handelsrecht  (company law, contract law, corporate law, business law ) J
Ook een goed zakelijk adviseur en accountant zijn vaak belangrijke personen in het gehele traject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij danken u voor uw commentaar.
De publicatie zal verschijnen na verificatie van onze editor afdeling.