Pagina's

donderdag 23 september 2010

Algemene Leden Vergadering in Turkije

Ik krijg veel vragen over het begeleiden en opzetten van een Algemene Leden Vergadering of het vormen van een VVE voor een appartementen/huizen complex. Uiteraard bent u bij mij op het goede adres. Met mijn kennis van de talen Turks-Nederlands-Engels en mij jarenlange ervaring in de advocatuur, hebben we zeer goed ervaringen met verschillende complexen in de regio Alanya - Antalya. Maar uiteraard zijn mijn diensten ook al jaren bekend in het westen van het land, Kusadasi en Bodrum.

Nog het volgende tip: De verzekeringsmaatschappij waar u ook terecht kunt voor uw opstal/auto of wa-verzekering is de firma 4 Garanti. Zij handelen alles in uw eigen taal af. Te bereiken via de website: www.4garanti.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij danken u voor uw commentaar.
De publicatie zal verschijnen na verificatie van onze editor afdeling.