Pagina's

maandag 18 mei 2020

Vakantie woning verkopen of kopen in Corona-lockdown

Het lijkt erop dat de vraag naar een zelfstandige vakantiewoning, liefst met een eigen zwembad toeneemt. Op zich is dat geen vreemde ontwikkeling nu de mensheid een ongekende lockdown periode moet doorstaan. Je moet afstand van elkaar houden, bijwonen van evenementen, reizen of uitgaan is een tijdje niet meer mogelijk. Het beste is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar hoe houd je dat enkele maanden of misschien zelfs langer uit?   


Investeren in een klein vakantiewoning, chalet of bungalow met een eigen ruimte is absoluut geen verkeerde overweging. Sterker nog als je de mogelijkheid hebt moet je de beslissing daartoe zo snel mogelijk nemen om de grote vraag daartoe voor te zijn. 

Of stel dat je je vakantiewoning in Turkije wilt verkopen ter investering in een vakantie bungalow in eigen land of ter overbrugging van verlies in inkomen. Verhuren is uiteraard ook een optie. Bij ons kunt u voor al uw zakelijke en privé aangelegenheden  terecht, of het om het aankopen gaat of verkopen, of verhuren met randvoorwaarden. 


Lees verder op mijn website:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij danken u voor uw commentaar.
De publicatie zal verschijnen na verificatie van onze editor afdeling.