Pagina's

dinsdag 1 januari 2008

Wie ben ik

Wie ben ik
Selma Ören; geboren in Eindhoven, Nederland (1973), alwaar zij met succes de V.W.O.-opleiding aan de Gemeenschappelijke Scholen Genderdal  in 1992 heeft afgerond. Tijdens haar universitaire opleiding aan de rechten faculteit in Nijmegen is de interesse voor Turkije ontstaan door een zomerstage bij een gerenommeerde advocatenkantoor (Özsunay Law office, 1995) in Istanbul. Privaatrechtelijk afgestudeerd in 1997 is de stap naar Turkije gauw ondernomen.

De Turkse wet- en regelgeving is geen eenvoudige lectuur. Integendeel. Bij al die complexe regels en wetten zit u als zakelijk ondernemer of als particulier niet te wachten op advocaten die daar nog een schepje bovenop doen. Waar u wel behoefte aan hebt, is duidelijkheid. Klare taal. En vooral ook: realistische taal. We houden de drempel laag en wij beloven geen gouden bergen, maar maken een nuchtere inschatting van de situatie. We geven u een gedegen advies over uw mogelijkheden en kansen. Dit kan bijvoorbeeld via een kort kennismakingsgesprek. Als uw kansen gering zijn, zijn wij ook zo eerlijk om dat tegen u te zeggen zodat u en wij geen tijd verdoen aan een onhaalbare zaak.
Een afspraak voor het kennismakingsgesprek kunt u maken per email of telefoon.
Tijdens dit gesprek maken wij een inschatting van uw situatie en oordelen of wij u verder kunnen helpen. Eenvoudige kwesties worden zoveel mogelijk meteen opgelost. Bij zeer ingewikkelde zaken kunnen wij u alvast informeren over mogelijke juridische stappen, het te verwachten tijdsbeslag en de mogelijke slagingskans van uw zaak.

Opleidingen
 • Katholieke Universiteit Nijmegen, The Netherlands, L.L.M. , 1997
·         The Manchester Metropolitan University, U.K., L.L.B. , 1996
 • The University of Istanbul, Turkey, L.L.M. , 2003

Specialisatie
 • Vastgoed
 • Verbintenissenrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Handelsrecht
 • Personen en Familierecht
 • Erfrecht
 • Personenschade, Verzekeringsrecht en Aansprakelijkheid
Talen
Nederlands, Engels, Turks, Duits

Lid van de Orde van Advocaten sinds 2003

Partner   ABC CONSULTANCY
Partnership; 11-50 employees; Legal Services industry
February 2001 – Present
Partner of Consultancy Group of Companies

1 opmerking:

 1. Hallo Selma

  Na jaren ben ik bezig mijn site over Turkije opnieuw op te zetten i.v.m. onze plannen om zelf naar Turkije te verhuizen. Ik weet nog vanuit het verleden dat jouw info en die van ABC actueel en betrouwbaar is. Vandaar dat ik een RSS feed en een link heb opgenomen op mijn site. We raadplegen de site zelf ook regelmatig en zullen wellicht in de toekomst je advies inwinnen om daar iets op te zetten.

  Met vriendelijke groet,
  Paula van Dun

  BeantwoordenVerwijderen

Wij danken u voor uw commentaar.
De publicatie zal verschijnen na verificatie van onze editor afdeling.